Om

FALKNE MC

 

Bernhard Bangs Alle 29, 2000 Frederiksberg

Falkne MC

Falkne MC blev stiftet i 1992 på Frederiksberg af Brian, Henrik og Gitte, i et baggårdslokale på Godthåbsvej.

Gennem tiden har vi haft klublokaler flere forskellige steder på Frederiksberg og i en årrække på Amager, men i 2005 flyttede vi igen tilbage, til Frederiksberg.

Formålet med klubben, er stadigvæk det samme i dag, som det var dengang den begyndte:

At skabe en klub for kørende motorcyklister med interesse for , motorcykler, touring, træf og et i alle henseender at have det sjovt, når vi er sammen.

Selvom der er gået mange år siden vi startede og vi er blevet ældre, er nogen der mener, at vi er Danmarks ældste teenagere, men hvad gør det, når bare man har det sjovt!

 

For at være fuldgyldigt medlem, skal man have et gældende MC-kørekort og være ejer af en motorcykel.

Der forventes også et rimeligt engagement og deltagelse i klubbens aktiviteter.

 

1992

2014

Gode historier fra gamle dage....

 

Crazy Horses - En lørdag på landet

 

Lørdag stod det på Crazy Horses Træf lidt uden for Ringsted.

I bedste kontrast til de store marker, med løsgående heste (der hvor vi skulle hen) mødtes vi på McDonalds i Valby, for at køre sammen derned. På denne solbeskinnede lørdag, med 25 grader i skyggen, havde alle på nær én forstået vigtigheden af, at være der til tiden, så dem der kan klokken, ikke falder om af hedeslag, inden vi når at komme af sted.

 

Så efter 15 minutters ventetid, der mest af alt, mindede om at gå i sauna i Sahara, var det godt at få hjulene til at rulle, så vi kunne blive kølet lidt ned igen.

Efter en god køretur, hvor kropstemperaturen igen var ved at være nede på 37,5 grader, ankom vi til destinationen, men grundet at Crazy Horses, havde sat verdens langsomste kommunalarbejder til at checke folk ind, og tage imod penge, var det igen blevet godt varmt, når man sad på sin MC, i solen, i fuld læderdragt. Da vi fandt ud af hvor vi skulle placerer os henne, kørte vi derhen og udførte verdens hurtigste stripnummer.

På under 10 sekunder, blev cyklen parkeret, hjelm, handsker, dragt og støvler taget af og der stod vi så syv mand høj, i underdrenge og gispede for at få vejret, og man må bare konstaterer, at det ikke er alle der, kan sælge varen lige godt, når man står, kun iklædt underdrenge på en mark, lidt uden for Ringsted.

 

Der blev hurtigt enighed om, at vi hellere måtte få noget at drikke for at få etableret væskebalancen. Samtidig var der blevet opsnappet insider viden, om at vi godt måtte slå teltene på de område der var afspærret til konkurrencer, når disse var afholdt. Der skulle bare lige køres fællestur for dem der gad (der var vel sammenlagt 10 cykler med på den tur), og så ville konkurrencerne blive afholdt bagefter.

 

Planen var selvfølgelig klokkeklar…Lad dem køre fællestur og holde konkurrencer, så drikker vi imens og slår vores telt op om max. 2 timer…Kein Problem.

 

Vi slog os ned på græsset og pludselig så vi Karsten, med Frue, komme gående.

Ud fra hvordan de så ud, kunne vi bedømme, at der også havde været god fest om fredagen dernede.

 

Senere ankom der lidt flere medlemmer, fra Morgenhår(d) til træffet, og man kunne se deres tydelige ærgrelse over at de ikke var kommet lidt før, da de blev hilst så hjertelig velkommen af Falkne MC, kun iført boxershorts, men til gengæld i vældigt godt humør.

 

Efterfølgende blev der fortalt historier, drukket tæt og et af medlemmerne beviste, at man faktisk godt kan ophæve tyngdeloven på en klatrevæg. Dog bør dette ikke gøres kun iført hvid krop, røde boxershorts, og rygmærke. Men hey….vi var da lige ved at få et sponsorat fra Kødbyen.

 

Men hvad os byboer ikke var klar over at tiden på landet ikke har samme hastighed, som den i byen. 4 timer senere var der stadigvæk ikke blevet holdt konkurrencer….Vi havde ikke fået slået telt op….Til gengæld havde vi drukket i mellemtiden…..Og havde det ikke været for Fessor Jeppe, der mente at NU var det tid til at slå telt op, og resten burde gøre det samme, var vi nok nogen der skulle have sovet under åben himmel.

Ud fra hvordan teltene stod, da de var blevet slået op, var der ingen tvivl om, at der ikke skulle været gået en ½ time mere, så var teltene aldrig kommet op og stå.

 

Da vi havde slået telte op, var der lige pludselig konkurrencer. Falkne lagde hårdt ud og stillede med hold til båreløbet. Mogens, Jeppe, og Peter (som liggende mand på båren) stod klar ved startlinien og da folk nu allerede havde fået den opfattelse at vi havde KLUB DRAGTER, (bestående af rygmærke og boxershorts) kørte de stilen fuldt ud. Båreløbet blev vundet af Falkne MC, med en hel længde foran nærmeste konkurrenter, og ved at kaste et blik rundt blandt publikum, må jeg som den skarpe observator (efter 5 timers druk) sige, at jeg nok kunne se en del misundelse blandt, de andre deltagere, der ikke havde mod nok til stille op i boxershorts.

 

Hen under aften, begyndte straffen for at have drukket øl i den bagende sol hele dagen at komme, i form af en hovedpine og en god varme i kroppen, men takket være en så svag filur som de kunne byde på i baren, var det faktisk, et godt middel til at kurere hovedpinen.

 

Festen fortsatte et godt stykke ud på natten, for nogle (det må have været hårdt at klatre på klatrevæg), og næste morgen kunne vi pakke sammen (nogen førend andre) i god ro orden.

 

Førend vi kørte hjemad fik vi da også opklaret, 100.000 kr. spørgsmålet fra aftenen forinden:

 

HVOR ER GRØNLÆNDER RASMUS ?

Han forsvandt førend midnat og var ikke i sit telt…Meget mystisk....Men man hedder vel ikke Grønlænderen for ingenting!!!!

 

Det der var sket, var såmænd bare at hans kajak var blevet stjålet og han havde fundet en anden…..

 

Eller oversat til dansk: Når man når Grønlæderstadiet, ligner alle telte hinanden og så kan man jo lige så godt tage det der er tættest på. Det må bare være lidt ærgerligt, at blive vækket kl. 03.00, af en mand med langt skæg, der beder en om at gå ud fra hans telt for nu vil han gerne sove…..men hellere det end hvis han ville have sovet sammen. Så kunne det godt være blevet en lang tur hjem, når man skal stå op hele vejen !!!!!

 

Men det skete heldigvis ikke, så vi må igen må vi konkluderer: Det er altid underholdene at spenderer en lørdag dag/aften i Falknes tegn.

raugde Forårstræf

 

Traditionen tro mødtes vi en lørdag på tanken i Karlslunde kl. 11.00 for at sætte kursen mod forårets første træf. Det var ingen tvivl om at råmaterialet til noget stort var i orden, når man skuede nedover deltagerlisten. Fra klubben var fremmødt så prominente personer som Mogens, Jeppe, Peter og Søren O. På gæstelisten stod navnene Robert, Frederik. Der var ingen tvivl om at denne samlede flok amatør alkoholikere, nok skulle få sat tingene i perspektiv, når vi ankom til målet.

 

For de nye læsere kan det nævnes at vi stoler fuldt og fast på hinanden i klubben, hvilket Mogens beviste, da han som følge af en velvoksen oppakning ikke kunne se sit instrumentpanel, overlod Koma til at sætte march hastigheden omkring 159 km/t så ingen ville miste kortet. Og tag mit ord for det, som forhenværende brugtvognshandler og kopimaskine sælger, vi kørte aldrig en dag over 159 km/t på hele turen………

Da vi 45 minutter senere ankom til træfpladsen lidt uden for Odense og havde fået banket vores telte op gik turen ind til Metropolen Odense, for få en kulinarisk oplevelse, så vi havde noget at stå imod med. Og det var så der vi begik den første fejl.

 

Vores klubkammerat Ghandi havde været på arbejde og var derfor kørt senere end os.

Problemet var, at da han ankom, var vi nede i byen og da vi kom tilbage havde Ghandi smagt på de våde varer, faktisk så meget, at han førte med flere længder, og der var ikke rigtigt nogen der kunne nå at indhente ham. Det skal for en god ordens skyld nævnes at Ghandis adfærd bliver mere og mere støjende, i takt med, at han får flere og flere øl inden for vesten. Og man må sige han toppede klokken 19.00 da lavede svenskertricket, med at gasse sin iskolde cykel op på 15.000 omdr./min 30 centimeter fra et telt hvor der lå en mand og sov. Nuvel, det var jo et træf og når man sover kl. 19.00 om aftenen, så beder man vel selv om det.

 

Som førnævnt står vi jo sammen, og hjælper hinanden i klubben og for at hjælpe vores klubkammerat, med ikke at træde helt ved siden af, og for at selv at kunne holde larmen ud, var vi andre jo ligeledes nødt til at gå til vaflerne.

Og sikke en hjælp…..

 

Som aftenen skred frem spredte Falkne sig ud over træfpladsen, og snakken gik livligt, men da tusmørket begyndte at sænke sig, ved enhver jo, at Falke bliver tiltrukket af bål, og da Fynboer åbenbart er lidt nærige med brændet, viste vi det gode eksempel, ved at lave et bål, der kunne varme selv de bagerste rækker af telte op til en stuetemperatur på 22 grader, til ære for de sovende gæster. Dette blev modtaget med blandede følelser, men vi fik da gjort plads på bænkene omkring bålet, så alle der ville kigge forbi, kunne få en god røverhistorie og verbal flad.

 

Ligesom et professionelt cykelhold, hvor holdkammeraterne arbejder for hinanden, for at holde et højt tempo, samarbejder Falkne om at få drukket enhver flaske der bliver stillet foran dem, så hurtigt som muligt. Det høje tempo betød jo at nogle begyndte at falde fra et godt stykke tid førend midnat og efterhånden blev der tyndet ud i hovedfeltet, efterhånden som natten skred fremad.

Ryget vil vide at den sidste først gav op da klokken var 5 om morgenen.

 

Formiddagen efter var der ikke tvivl om at det havde været et hårdt løb. Smerten trak sine tydelige spor i ansigtet på dem der havde holdt ud. Men alle var enige om at det var det værd.

Sikke en klubånd……...